HAJDUBOSZORMENY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduboszormeny 2020.06.26
Hajduboszormeny 2020.06.26
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduboszormeny 2020.05.02.
Hajduboszormeny 2020.05.02.
Hajduboszormeny 2020.04.17
Hajduboszormeny 2020.04.17
Hajduboszormeny 2020.03.06
Hajduboszormeny 2020.03.06
Karnyújtásnyira a segítség: óriási szükség van a véradókra Szuperinfó Hírek - A járvány miatti készültség idején különösen fontos a véradás ügye.
Szerszámvásárlásból készpénzlopás lett Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A helyi körzeti megbízottak egy órán belül elfogták a lopás gyanúsítottjait.
Gömbvillám vagy valami egészen más? Évtizedek óta rejtély, mit láttak a debreceni mentősök Szuperinfó Hírek - A különös esetről született ugyan magyarázat, ám az ufókutató kétségbe vonja azt.
Megyei körkép: kezdődik az aratás, beruházásokról döntöttek Szuperinfó Hírek - Hajdú-bihari településekről gyűjtöttük össze az apró, ám fontosabb híreket.
Még kedden is a viharkárok felszámolásán dolgoztak a tűzoltók Szuperinfó Hírek - A hétfői vihar nagy pusztítást hagyott maga után, így még kedden is munkát adott a hatóságoknak.
Berekfürdőn folytatódott a bajnokság Szuperinfó Hírek - A Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság idei második fordulóját Berekfürdőn rendezték.


Fizetett hirdetések

Aranykalászos gazdák lettek a tanfolyam résztvevői Szuperinfó Hírek - Sikeres vizsgát tettek a hajdúböszörményi Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban az aranykalászos gazda tanfolyam tanulói.
Örülhetnek a biciklizők, épülnek a kerékpárutak Szuperinfó Hírek - Jövőre újabb hajdú-bihari szakaszt vehetnek birtokba: a 33-as számú főúton elkészül a Nagyhegyes-Debrecen kerékpárút, de Hajdúböszörményben is lesznek fejlesztések.
Hatvanötezer fogyasztó maradt áram nélkül a vihar miatt Szuperinfó Hírek - Hétfőn újra lecsapott a vihar Hajdú-Bihar megyére.
Tetőszigetelés közben csaptak fel a lángok Debrecenben Szuperinfó Hírek - Püspökladányban pedig erkélyen ütött ki tűz szombaton. Ügyeleti hírek.
Faágak hasadtak le Hajdú-Biharban, volt, ahol szivattyúzni is kellett Szuperinfó Hírek - Nem kímélte megyénket a péntek esti időjárás. Ügyeleti hírek.
A DEAC segédedzője lesz Quirikó Vivien Szuperinfó Hírek - A HTE körüli bizonytalanság miatt fogadta el a debreceniek ajánlatát.
Kigyulladt egy lakóház Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A helyi és a debreceni hivatásos tűzoltók oltják az épületet – tájékoztatott a katasztrófavédelem.
Kigyulladt egy ház teteje Bodaszőlőn Szuperinfó Hírek - Ettől eltekintve viszonylag csendes napot zártak a tűzoltók.


Fizetett hirdetések

Tíz év elteltével váltott Torma Lilla Szuperinfó Hírek - Címeket szeretne nyerni új csapatával a DEAC válogatott kapusa.
Baleset történt az M35-ös autópályán Szuperinfó Hírek - Hajdúböszörmény térségében, a Debrecen felé vezető oldalon forgalmi akadályra kell számítani.
Dőltek a fák, hasadtak az ágak Hajdú-Bihar megyében Szuperinfó Hírek - Az elmúlt napok szeles időjárása nyomán a tűzoltók még szerdán is számos helyre vonultak műszaki beavatkozásra.
Magasban mentőre is szükség volt a keddi szélvihar miatt Szuperinfó Hírek - Több tucatszor vonultak a tűzoltók, de a rendőrség és a határrendészet munkatársainak is akadt dolga.