HAJDUBOSZORMENY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduboszormeny 2022.12.02
Hajduboszormeny 2022.12.02
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduboszormeny 2023.01.27
Hajduboszormeny 2023.01.27
Hajduboszormeny 2023.01.13
Hajduboszormeny 2023.01.13
Hajduboszormeny 2023.01.06
Hajduboszormeny 2023.01.06
12345...
»
Az ügyeleti rend változásairól egyeztettek Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A megbeszélésen többek között a polgármester és háziorvosok is részt vettek.
A költségvetésről is kérdezhetnek a hajdúböszörményi lakosok Szuperinfó Hírek - Közmeghallgatást tart a városháza Báthory termében Hajdúböszörmény képviselő-testülete február 6-án, hétfőn – tájékoztatott hivatalos oldalán az önkormányzat. Az érdeklődő lakosság a város idei költségvetését ismerhetik meg, illetve tehetnek fel kérdéseket arról és egyéb témákban is. HBN  
Maghy Zoltán festőművészre emlékeztek Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A hajdúböszörményi művész 120 éve született és mintegy 3 ezer alkotást hagyott maga után.
Maghy Zoltán festőművészre emlékeztek meg Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A hajdúböszörményi művész 120 éve született és mintegy 3 ezer alkotást hagyott maga után.


Fizetett hirdetések

Több témát is tárgyalnak a hajdúböszörményi képviselők Szuperinfó Hírek - Három napirendi pontot már biztosan tárgyalnak.
Maghy Zoltán emlékére nyílik kiállítás Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - Maghy Zoltán festőművész születésének 120. évfordulója alkalmából nyílik kiállítás – tájékoztatott közösségi oldalán Hajdúböszörmény önkormányzata. A tárlat megnyitóját január 27-én…
Garfield kis híján megvakult, miután valaki rálőtt Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - Helyes-e, ha légpuskával lő valaki egy állatra, amelyik a kertjébe téved?
Háborús áldozatok előtt hajtanak főt a böszörményiek Szuperinfó Hírek - A város önkormányzata január 27-én 15 órától tart rendezvényt, melyen a résztvevők a II. világháború áldozataira és a 2. magyar…
Jövő szerdán könyvbemutató és kiállítás várja a böszörményi könyvtárba betérőket Szuperinfó Hírek - Balla Sándor Attila: Határ című kötetét mutatják be a hajdúböszörményi Kertész László Városi Könyvtár olvasótermében január 25-én, szerdán 16:30-tól – tájékoztatott az önkormányzat. Az előzetes információk szerint az eseményen Gyulai Sándor, a Bocskai István Gimnázium igazgatója és Papp-Für János költő beszélgetnek, közreműködik Bakó Ildikó könyvtárvezető. A helyszínen a szerző „Egy…
Tíz hajdú-bihari településen lesz háziorvosi ügyeleti rendelés Szuperinfó Hírek - Február 1-től változik az ügyeleti alapellátás rendszere.
Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M35-ös autópályán Szuperinfó Hírek - Szalagkorlátnak hajtott egy autó az M35-ös autópálya 2-es kilométerénél, Hajdúböszörmény térségében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


Fizetett hirdetések

Egyensúlyba kerülhet a hajdúböszörményi költségvetés, de ehhez kellenek az intézkedések Szuperinfó Hírek - Az energiaválsággal a hajdúváros is megküzd, a továbbiakban nagy segítséget jelent számukra az állam 444 millió forintos rezsitámogatása.
Meghibásodott a közvilágítás Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal illetékes osztálya több alkalommal jelezte a villamos áramot szolgáltató E.ON felé a közvilágítás Mester utca Árpád…
Nem nagyon kell kerülgetnünk idén az útépítőket Szuperinfó Hírek - A vármegye mellékútjainak fejlesztése tekintetében a 2024-es esztendő ígérkezik aktívabbnak.
Többször megrúgta, majd egy fejszével fejbe verte az idős férfit a böszörményi fiatal Szuperinfó Hírek - A hajdúböszörményi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi férfit.

Rágcsáló elleni összefogásra hív Böszörmény önkormányzata

Lakossági jelzések alapján értesültünk arról, hogy a városban újra elszaporodtak a rágcsálók, kártevők. A Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatal illetékes osztálya a víziközmű-szolgáltatási feladatokat végző ÉRV Zrt-től megrendelte a csatornákban lévő kártevők irtását – tájékoztatott az önkormányzat közösségi oldalán Városfejlesztési és Városüzemeltetési Osztály. A kártevők elszaporodása ellen kérik a lakosságot, hogy az...