HAJDUBOSZORMENY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduboszormeny 2022.06.17
Hajduboszormeny 2022.06.17

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduboszormeny 2022.07.01
Hajduboszormeny 2022.07.01
Hajduboszormeny 2022.06.17
Hajduboszormeny 2022.06.17
Hajduboszormeny 2022.06.03
Hajduboszormeny 2022.06.03
12345...
»
Nagy volt az ijedtség: felesége mentette meg a hajdúböszörményi férfi életét Szuperinfó Hírek - Otthonában lett rosszul az a 45 év körüli férfi, akihez szerda délután kérték a mentők gyors segítségét Hajdú-Bihar megyében.
Kigyulladt kamion miatt kellett lezárni az M35-öst Szuperinfó Hírek - A tűz a közeli búzatáblára is átterjedt.
Júliusi kihívás: egy véradás, sok folyadék Szuperinfó Hírek - Az előttünk álló két hétben 8 helyszínen várják a véradókat a Vöröskereszt önkéntesei, munkatársai Hajdú-Biharban. Az ügy közös, a vérkészleteknek biztonságos szinten kell állniuk, hívja fel a figyelmet a Vöröskereszt megyei szervezete. Íme a kihívás: aki teheti, adjon egyszer vért nyáron, és fogyasszon elegendő folyadékot.
Mentőhelikopter szállított kórházba egy fűkaszáló munkást Püspökladányból Szuperinfó Hírek - Avar, gaz és nádas lángolt a területen, ahol éppen dolgozott.
Így védekezik Böszörmény a perzselő hőség ellen Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Népegészségügyi Központ az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait figyelembe véve az ország egész területére vonatkozóan hétfőtől csütörtökig III. fokú hőségriasztást adott ki, emlékeztetett hétfőn Hajdúböszörmény hivatalos Facebook-oldala. A városban a következő óvintézkedéseket vezették be:
Tikkasztó fordulót játszottak a strandröplandázók Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság idei második fordulóját Hajdúböszörményben rendezték.


Fizetett hirdetések

Elárasztotta a víz egy társasház alagsorát Debrecenben Szuperinfó Hírek - Jókora meglepetésre ébredtek vasárnap reggel a Vásáry István utcai ház lakói.
Hol, a tarló, hol a nádas lángolt szombaton Szuperinfó Hírek - Számos helyen kellett beavatkozni szabadtéri tüzek miatt Hajdú-Bihar megyében.
Tűz ütött ki az erdőben Hajdúhadházon Szuperinfó Hírek - Négy város hivatásos tűzoltói segítették az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával.
Mit kell tudni a bolygóvonatról? Most akkor érdemes korán kelni? Válaszolnak a hajdúsági csillagászok! Szuperinfó Hírek - Napok óta hír már, hogy tiszta időben megfigyelhető a Naprendszer bolygóinak együttállása, felmerülhet azonban a kérdés, hogy puszta szemmel, esetleg…
Iskolaőr is besegít a böszörményi strandon Szuperinfó Hírek - Iskolaőr járja június 20-tól a hajdúböszörményi strandot: feladata, hogy jelenlétévél segítse a kisebb vagyon elleni bűncselekmények (például a strandlopások) megelőzését, figyelmeztesse, tájékoztassa a fürdőzőket az értékeik megóvásának szükségességére és lehetőségeire, illetve szükség esetén szakszerűen járjon el a rendőrség megérkezéséig – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.
Éjsötét pincében, hatalmas füsttel küzdöttek a megyei tűzoltók – Videóval Szuperinfó Hírek - Szerencsére csak gyakorlaton vettek részt, amely minden érzékszervüket megdolgoztatta.
A Déryné Központban mutatkozott be Hajdúböszörmény Szuperinfó Hírek - A hagyományos böszörményi ízeket is magukkal vitték.
Közel harminc tűzoltó hét órán át küzdött a pocsaji tűzzel Szuperinfó Hírek - Hajdúböszörményben hirdetőtáblát, Debrecenben egy óriási fát döntött autóra a nagy szél. Ügyeleti hírek keddről.


Fizetett hirdetések

Volt olyan debreceni utca, ahol 1,24 milliót kértek egyetlen négyzetméterért Szuperinfó Hírek - Legek, trendek és más érdekességek a megyei lakáspiac tavaszáról – egy kis jövőnézéssel.
Kerékpársáv helyett önálló úton közlekedhetnek majd a biciklisek Szuperinfó Hírek - A hajdúböszörményi képviselők döntöttek a kerékpárút és az ipari park fejlesztéséről is.
A böszörményi homokot veszik be hétvégén a strandröpisek Szuperinfó Hírek - Június 25-én és 26-án Hajdúböszörmény várja a Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság második fordulójának résztvevőit.
Az év leghosszabb napján is adhat vért Hajdú-Biharban Szuperinfó Hírek - Változatlanul települések központjába költözik ki véradásaival a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete. Június végén hét városban várják a segítő szándékú…