HAJDUBOSZORMENY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajuboszormeny 2024.03.22
Hajuboszormeny 2024.03.22

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajuboszormeny 2024.04.05
Hajuboszormeny 2024.04.05
Hajuboszormeny 2024.03.22
Hajuboszormeny 2024.03.22
Hajuboszormeny 2024.03.08
Hajuboszormeny 2024.03.08
12345...
»
Megnyílt a holokauszt emléknapi interaktív kiállítás Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A holokauszt 80. évfordulója kapcsán tartott megemlékezést a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban kedden a Sillye Gábor Művelődési Központban – olvasható Hajdúböszörmény közösségi oldalán. Az eseményt A művészet az elmondhatatlan tolmácsa című kiállítás megnyitójával egybekötve tartották meg. Gyulai Sándor intézményvezető az emlékezés fontossága mellett a böszörményi zsidóság történetéről is beszélt, akik…
Kétszer is megtöltötte a filmzenéket játszó fúvószenekar a hajdúböszörményi művelődési központot Szuperinfó Hírek - Filmzene Visual címmel adott telt házas dupla koncertet április 13-14-én a  Hajdúböszörményi Ifjúsági Fúvószenekar a Sillye Gábor Művelődési Központban, közölte a Haonnal a zenekar.  A koncerten felcsendültek a filmvilág jeles alkotásainak legismertebb dallamai, amelyet különleges fénytechnikai látványvilág színesített. A koncertre 800 vengéd volt kíváncsi.
Aszfaltújítás várható Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A hajdúböszörményi önkormányzat az idei költségvetés út-híd keretének terhére melegaszfalt beszerzési eljárást folytatott le, melynek nyertese a Strabag Aszfalt Kft. lett – olvasható a város közösségi oldalán. A megállapodást március 18-án írták alá a felek. A keretösszegből nagyfelületű aszfaltozási- és kátyúzási munkálatok valósulnak majd meg ebben az évben. A munkálatok…
Vármegye I.: „Egy Tóth Lajossal jobbak voltunk” Szuperinfó Hírek - Hat meccset rendeztek szombaton a hajdú-bihari labdarúgó első osztály 20. fordulójában.
Rémtett híre árnyékolta be a szombatot Hajdú-Biharban Szuperinfó Hírek - Felkavaró gyilkosság történt Komádiban , Debrecennél és a 42-es főúton baleset miatt szóltak a szirénák. Összefoglaló a szombati nap helyi híreiből.
Kétéves és százéves is együtt csergetett Hajdúböszörményben – fotókkal, videóval Szuperinfó Hírek - A déli harangszó után végleg elűzték a telet a karikás ostorral.


Fizetett hirdetések

Begyűjtik az elektronikai hulladékot Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - Elektronikai hulladékgyűjtést szervez április 22-23-án 8 és 18 óra között Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a Városkert u. 38/a szám alatt –…
Örülhetnek a strandolók Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - Felháborító esetekről, fejlesztésekről, és sportsikerekről szólt a pénteki nap. Összeszedtük a legfontosabb anyagokat.
Megérte befektetni a hajdúböszörményi strand korszerűsítésébe – fotókkal Szuperinfó Hírek - Nemcsak az üzemeltetési költséget csökkentik a fejlesztések, hanem a fenntarthatósághoz is hozzájárulnak. A hajdúböszörményi strandot 300 millió forintból korszerűsítik.
Örülhetnek a horgászok, rengeteg halat telepítettek Hajdú-Bihar vizeibe Szuperinfó Hírek - Vármegyeszerte huszonhat helyen összesen mintegy 10 ezer kiló halat telepítettek.
Jó hír a hajdúvidi lakosoknak, újra elérhetők a postai szolgáltatások Szuperinfó Hírek - Tavaly év végén a Magyar Posta Zrt. megszüntette a hajdúvidi szolgáltatását. A lakosság érdekeit szem előtt tartva a városvezetés folyamatosan kereste a lehetőségeket, három vállalkozóval folytattak tárgyalásokat. Veréb István, a Csuri Csemege tulajdonosa vállalta el, hogy üzletében minden postai szolgáltatást elérhetővé tesz – osztotta meg Hajdúböszörmény város hivatalos Facebook-oldala.
Ostoroktól lesz hangos szombaton Hajdúböszörmény Szuperinfó Hírek - Felvonulás, filmvetítés és közös ebéd is lesz a hagyományos Böszörményi Csergetésen.
Új életre kelhet ez a hajdúböszörményi pihenőhely Szuperinfó Hírek - Eredményesen zárult a közbeszerzés. Összesen tíz helyszínt érintenek majd a különböző vízgazdálkodással és a zöldterületi infrastruktúra fejlesztésével kapcsolatos beavatkozások Hajdúböszörményben.


Fizetett hirdetések

Közlekedésre alkalmatlan autókat szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - Az engedély nélkül átalakított autók és a közlekedésbiztonságra közvetlenül veszélyt jelentő sofőrök kerültek célkeresztbe.
Van-e kiút az örökölt mélyszegénységből? Látogatás a bodaszőlői romatelepen Szuperinfó Hírek - Az Opre Roma Egyesület a helyi cigányságért dolgozik, segítik a nehéz helyzetben lévő lakókat, amiben csak tudják.
Vármegyénk kincsei: megvannak a döntősök Szuperinfó Hírek - Áprilisban mérhetik össze erejüket több település diákjai.
A tavaszi égbolt legszebb galaxiscsoportját fotózták Debrecen mellől Szuperinfó Hírek - A felvételt Vincze János készítette a Messier-maraton előtt, közben és után.