HAJDUBOSZORMENY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduboszormeny 2021.03.19
Hajduboszormeny 2021.03.19

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduboszormeny 2021.04.02
Hajduboszormeny 2021.04.02
Hajduboszormeny 2021.03.19
Hajduboszormeny 2021.03.19
Hajduboszormeny 2021.03.05
Hajduboszormeny 2021.03.05
12345...
»
„Míg eggyel többet rúgunk, mint az ellenfelünk, addig nincs baj” – fotókkal Szuperinfó Hírek - Mutatjuk a megyei első osztály szombati mérkőzéseinek eredményeit.
A gyanú szerint egy villa nyelével kétszer is fejen ütötte a haragosát Szuperinfó Hírek - A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Marad a távügyintézés a megyei iparkamaránál Szuperinfó Hírek - A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt a kamara április 19-éig továbbra is távügyintézési rend szerint folytatja működését.
Friss erdei levegővel és teljes komforttal csábít Bodaszőlő ékköve Szuperinfó Hírek - Talán nincs is olyan hajdúböszörményi, aki legalább egyszer ne járt volna a bodaszőlői erdei házban.
Négyszer mattolta a böszörményi kapust büntetőből Szuperinfó Hírek - Az ötödik tizenegyes elvégzését már inkább átengedte másnak Tóth Attila.
Mozifelújításról, állatvédelemről és aszfaltozásról posztoltak a polgármesterek Szuperinfó Hírek - Rövid, de annál fontosabb híreink Hajdú-Bihar megye településeiről.


Fizetett hirdetések

Jól halad az oltás Hajdúböszörményben Szuperinfó Hírek - A helyi felnőttek negyede már legalább az első adag vakcinát megkapta.
Az egykori, vidéki ízeket idézik meg a böszörményi nagymamák receptjei Szuperinfó Hírek - Bemutatták a Civilek a Lakóhelyért Egyesület legújabb receptkönyvét.
Baleset és égő korom is adott munkát szombaton a megyei tűzoltóknak Szuperinfó Hírek - De a rendőrség sem tétlenkedett, összesen hat embert állítottak elő. Ügyeleti hírek Hajdú-Biharból.
Mára csak annyi pozitívum jutott, hogy nagyon finom volt az anyósom süteménye Szuperinfó Hírek - Hét mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó megyei első osztály 22. fordulójában.
Ezer négyzetméteren oltották a nádast Kabán Szuperinfó Hírek - Hajdúhadházon és Pocsajon is felcsaptak a lángok.
Hajdúböszörményi vagy? Teszteld le, mennyire ismered a várost! Szuperinfó Hírek - Tízkérdéses utcakvíz, mely a régóta itt élőknek is tartogathat kihívásokat.
Új szabály a buszközlekedésben: az utasok egyetértenek, de sok a kérdőjel Szuperinfó Hírek - Felfüggesztették az első ajtós felszállást a helyközi járatoknál – hogyan vélekednek az utasok?
Lángoló kunyhóhoz és avartűzhöz riasztották a tűzoltókat Szuperinfó Hírek - Személyi sérüléssel járó baleset nem volt, de más esetben szükség volt a hatóságok segítségére.


Fizetett hirdetések

Átszerveződik az egészségügy, de folyamatos marad a járóbeteg-ellátás Szuperinfó Hírek - A veszélyhelyzet idejére a kórházak irányítása alá kerülnek az önkormányzati szakrendelők.
A boltokig is elér a drágulás, amivel a tejtermelők küzdenek Szuperinfó Hírek - A költségnövekedés szorítja az állattartókat, muszáj a tej árát emelniük.
Mentőhelikopter vitte kórházba a szombati baleset sérültjét Szuperinfó Hírek - A gépjárművezető beszorult a kamionfülkébe, a tűzoltók szabadították ki.
Immár tíz esztendeje a debreceni éterben Szuperinfó Hírek - A rádiózásban szükség van a gyors reakcióképességre, a logikus gondolkodásra.